Adrian Mititelu a fost achitat după ce, în ianuarie 2021, Tribunalul Dolj l-a condamnat pe patronul celor de la FC U Craiova la cinci ani de închisoare pentru evaziune fiscală.

Adrian Mititelu a fost achitat în dosarul în care primise cinci ani de închisoare. A fost acuzat de evaziune fiscalăAdrian Mititelu / FOTO: GSP

Adrian Mititelu a fost achitat în dosarul în care primise cinci ani de închisoare. Adrian Mititelu și ceilalți acuzați au fost trimiși în judecată în 2014, de către DIICOT. Decizia din ianuarie 2021 nu era definitivă.

Adrian Mititelu a fost achitat în dosarul în care primise cinci ani de închisoare

Alte Articole

Adrian Mititelu a fost achitat în dosarul în care primise cinci ani de închisoare. A fost acuzat de evaziune fiscală

Adrian Mititelu a fost acuzat că alături de alte opt persoane ar fi comis mai multe infracțiuni, precum ” constituire a unui grup infracţional organizat, evaziune fiscală, spălare a banilor şi folosire cu rea credinţă a bunurilor societăţii”.

„Tribunalul condamnă pe inculpatul Mititelu Adrian Marin la pedepsa de 5 (cinci) ani închisoare pentru săvârşirea infractiunii de evaziune fiscală în formă continuată. În baza art.65 alin.2 din Codul penal din 1969 raportat la art.64 alin.1 lit.a teza a II-a și lit.b din Codul penal din 1969, interzice inculpatului Mititelu Adrian Marin, ca pedeapsă complementară, exercitarea drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţii elective publice.
Prin sentința penală nr.82/13.02.2019 pronunțată de Tribunalul Dolj în dosarul nr. 5997/63/2016 definitivă prin decizia penală nr.1364/5.11.2020 pronunțată de Curtea de Apel Craiova, inculpatul Mititelu Adrian Marin urmând să execute pedeapsa cea mai grea de 5 (cinci) ani închisoare”, se arată în motivarea Tribunalului Dolj, pentru sentinţa din ianuarie 2021.