După eliminarea lui Nicu Fîciu din conducerea AUR Gorj fară a avea un motiv vag, a fost înzestrată o noua conducere formata din ,,patrioți”. Controversatul Robert Bugă cel care își parca mașină în fata Porții Sărutului din Mun.Târg Jiu că deh ,are drept de șmecher . Acesta își face apariția pentru prima data în organizația județeană AUR , desi acesta cocheta cu partidul de ceva vreme fiind racolat de la PRU ,partidul fugarului ce se ascunde la Belgrad , Sebastian Ghita . Paradoxal doctrinei partidului , în loc oamenilor fară istoric politic și de buna credință ,au apărut politicieni din PRU ,PNTCD,PSD ,PRM.

Ionelia Priescu numita si ,,Ileana Cosanzeaza” de catre prieteni , s-a ocupat sa il doboare pe Ficiu din fruntea organizatiei , in prezent aceasta are o vechime in PSD ,deseori laudandu-se ca s-a ocupat de redactarea tezelor de doctorat pentru diferiti politicieni .

Aceasta se ocupa si de incasarea cotizatilor fara a oferi chitante sau alte dovezi pentru cofirmarea platilor, astfel incat membrii pot fi eliminati pe motiv ca ,,nu si-au platit cotizatia “.

Organizația județeană AUR Gorj a rămas doar cu o conducere ,,pregătită” și vreo doi , trei membri .

Victor Sprincenatu, una dintre valorile racolate de catre Ringo Damureanu in AUR Gorj afirma ca doreste introducerea ,,pedepsei capitale pentru functionarii publici”

Unul dintre motivul eliminării invocate în spațiul publici ar fi repulsia lui Nicu Fîciu de a colabora cu diferiți politicieni eliminați din alte partide politice precum PSD,PNL. Scarlat Iriza , se vedea Președintele AUR Gorj din umbra. Membrii find extrem de nemulțumiți că au rămas fară sediu ,deoarece conducerea centrala a hotărât să nu îl mai plătească. Singurul membru care a avut curajul să îl întrebe pe George Simion de aceasta problema legata de sediu a fost chiar o membra fondatoare Jeni Popa ,următoarea mișcare a lui Simion a fost de a o elimina.

DEZASTRU IN AUR- Organizatia de la  Gorj are o noua conducere , dar nu mai are membrii.Noul proiect al lui Nicu Ficiu .

Fîciu deseori afirmând că nu accepta compromisuri și jocuri de culise. ,, Eu sunt patriot,îmi iubesc tara , nu pot accepta în organizație oameni oameni care să mă conducă din spate impuși de Ringo Damureanu ,deputat și vicepreședinte AUR.” ,, Am intrat în AUR din patriotism ,chiar am crezut că voi putea să fac ceva pentru tara ” ,,Cum ar fi fost mâine ,poimâine să mă vedeți lângă Iriza Scarlat ,Belgher,Bugă și alte cozi de topor,cum m-ar fi privit oamenii ,știind că eu am promis că nu-i voi dezamăgi? ” Acesta a mai afirmat în repetate rânduri că niciodată nu a luat în seama zvonurile și scandalurile din interiorul pardului și din presa. ,, Eu merg pe calea mea ,nu mă abat de la drumul meu ,am o echipa de invidiat ,cea mai pregătită filiala din tara ”

Membrii organizației au devenit extrem de revoltați în momentul când au auzit că Nicu Fîciu a fost demis , aceștia au solictat răspunsuri deputatului Ringo Damureanu . ,, Este democratic să elimini un președinte fară acordul membrilor ? ” Și ca drept răspuns o parte au fost și ei eliminați ,iar alții au demisionat,spre exemplu Remus Cirease a fost eliminat doar pentru că a îndrăznit să își manifeste nemulțumirea legata de demisia președintelui pe rețelele de socializare, căci George Simion a fost prea ocupat să îl asculte.

Desi George Simion afirma deseori că nu agreează PSD și PNL pentru că au distrus tara , dar se oferă să adune gunoiul acestora . Acum câteva săptămâni îl vedem pe fostul ministru de Finanțe al Vioricăi Dăncilă Eugen Teodorovici la ședințele AUR ,cel care a avut inițiativă de a impozita salariile romanilor care lucrează în străinătate. Știți vorba aia ,, Gunoiul cuiva,comoara altuia” și acesta nu este un caz singular. Nicu Fîciu fiind susținut necondiționat de membrii și simpatizanții sai este deschis către un alt proiect cu adevărat patriotic la nivel national .

Unul dintre cei mai activi membrii în campania electorala și pe rețele de socializare fiind Cristian Negrea ,coordonatorul AUR Țânțăreni . Redacția NATIONAL-INFO a luat legătură și cu acesta pentru aș exprima punctul de vedere :

,, Am intrat în AUR pentru o tara mai buna , pentru a schimba ceva. Mă declar primul membru AUR de la Gorj,nu am intrat pentru Nicu Fîciu ,nu îl cunoșteam foarte bine , am luat legătură la centru și îndrumat de Mircea Gheorgheosu am reușit să semnez o adeziune la partid. Ulterior a aderat și Nicu Fîciu și am luat decizia de a colabora pentru a ajuta AUR să devina un partid parlamentar. Nu ne-am gândit niciodată la noi , totul a fost pentru partid. Desi Nicu Fîciu a obținut un scor de aproximativ 7500 de voturi la camera deputaților nu a primit redistribuiri și nu a devenit deputat. De ce nu a primit redistribuiri ?Aceasta informație îmi este necunoscuta și mie . Am continuat împreună alaturi de o echipa minunata participând la toate activitățile . Pot să vă spun cu sinceritate , sunt în stare să renunț la partid pentru Nicu Fîciu , omul acesta mi-a castigat încrederea , nu numai mie,întregii echipe. Este de o transparenta fantastica , extrem de corect și loial. Este un om pe care te poți baza!”