Confesiunile lui Petrică Mîţu Stoian, la propriul mormânt. Artistul a făcut o mărturisire emoţionantă de la propriul mormânt, cu doar două luni înainte să se stingă din viaţă. Regretatul cântăreţ i se confesa finului său, Nelu Şerban.Confesiunile lui Petrică Mîţu Stoian, la propriul mormânt. Ce spunea despre Doru GusmanConfesiunile lui Petrică Mîţu Stoian, la propriul mormânt

Confesiunile lui Petrică Mîţu Stoian, la propriul mormânt. Nelu Şerban, finul şi unul dintre cei mai apropiaţi prieteni ai regretatului artist, face declaraţii uimitoare.

Confesiunile lui Petrică Mîţu Stoian, la propriul mormânt. Ce spunea despre Doru Gusman
Fuego a confirmat, în sfârșit! Artistul s-a săturat să tot ocolească răspunsul:

Confesiunile lui Petrică Mîţu Stoian, la propriul mormânt

In momentul in care am condus-o pe ultimul drum pe nasa noastra, dna prof Maria Gusman, chiar aici in fata mormantului dumnealui, s-a asezat pe umarul meu stang si mi-a zis: uite, finule, eu si pe lumea asta, si pe lumea cealalta, eu am vrut sa fiu cu acesti doi oameni (n.r. Maria si Doru Gusman). Ei au reprezentat totul pentru mine, mi-am luat si eu loc de veci aici. 

El a fost ca un copil rasfatat in aceasta familie, datorita lor a cunoscut foarte multe realizari pe toate planurile. El acolo se simtea ca un copil rasfatat, toata lumea ii acorda atentie, il respecta si il pretuia.

Nu sunt in masura sa vorbesc despre cearta surorilor cu impresarul, timpul le rezolva pe toate, important este ca el sa-si doarma somnul de veci linistit, iar noi sa nu uitam ca am pierdut un bun national, in persoana lui Petrica Mitu Stoian”, a mărturisit Nelu Şerban, la mormântul lui Petrică Mîţu Stoian, potrivit