Vicepreşedintele liberal Florin Roman susţine că este victima unui linşaj mediatic şi a solicitat rectorului Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca un răspuns oficial în ce priveşte existenţa diplomei sale de licenţă

Florin Roman a publicat răspunsul oficial primit de la rectorul UBB, în care se arată clar că nu are diplomă de licenţă

Vicepreședintele PNL Florin Roman a demisionat miercuri din funcția de ministru al cercetării după ce în presă a apărut informaţia că nu este licențiat al Universității Babeș-Bolyai, așa cum a spus chiar el.

Florin Roman a publicat vineri, pe Facebook, un răspuns din partea rectorului de la Babeș-Bolyai, Daniel David, care arată însă, din nou, că deputatul PNL are doar o diplomă de absolvire a unui colegiu din Alba Iulia și nu una de licență la UBB, așa cum trecuse în CV-ul oficial.Alte Articole

În fapt, Florin Roman a dat la Cluj-Napoca doar un examen final de absolvire a unui colegiu din Alba Iulia, neacreditat, studiile fiind de scurtă durată, de tipul celor făcute de subingineri, potrivit Libertatea.

„În urma linșajului mediatic, am fost acuzat că am declarat în cv ca nu am diploma la UBB Cluj Napoca. Alții au spus ca a fost ceva ilegal. Fiecare a spus ce a dorit. Dacă aș fi căutat nod in papură cuiva i-aș spune și domnului rector ca Alba Iulia nu se scrie cu liniuță despărțitoare. Am solicitat oficial răspuns și am primit un răspuns de la dl rector, care sigur că nu interesează pe cei care au mistificat adevarul! Ușor, ușor adevarul din spatele linșajului va ieși la iveală!”, scrie Florin Roman.

Vicepreședintele PNL a atașat un răspuns primit, vineri, din partea rectorului Universității Babeș-Bolyai, Daniel David, în care se reiterează faptul că nu este licențiat al UBB.

Florin Roman a publicat răspunsul oficial primit de la rectorul UBB, în care se arată clar că nu are diplomă de licenţă