Hotia din facturile CAO: Zeci de metri cubi de apa bagati din burta in facturile cetatenilor din comuna Țânțăreni.

După explozia prețului la energia electrică și gaze naturale vine si apa.

În ultima perioada, foarte mulți cetățeni se plâng de facurile uriașe primite de la Compania de Apă Oltenia – zeci de metri cubi de apă.

Escrocheriile CAO, ușor de demont

Revoltă oamenilor din comunele alimentate cu apă potabilă de către Compania de apă Oltenia icepe să ia proporții, chiar dacă acest obicei se practică de ceva timp ,autoritățile nu se autosesizează.

Mai mulți cetățeni din comună Țânțăreni sunt extrem de revoltați din cauza facturilor la apă umflate , metri cubi băgați en-gross din burtă.

Pierderile din rețea ,sunt băgate pe gât consumatorilor.

Apometru personal, soluția care demască furtul CAO

Cetățenii racordați la conducta de apă de Isvarna au fost înșelați cu mii de lei în ultimii ani. Deși cele două aparate sunt concepute să măsoare pe același sistem, se pare că un metru cub înregistrat de apometrele Companiei de Apă Oltenia este mult mai mic sau sunt umflate facturile, ne-a spus craioveancă.

”De vreo doi ani cei de la apă trimit facturi uriașe, nu avem cum consumă 100 de metri cubi de apă într-o luna. Am decis să îmi montez un apometru personal și să verific dacă consumul de pe factură companiei de apă bate cu consumul de pe apometrul montat de mine, spune un localnic .

Un alt cetățean spune că el nu locuiește în imobilul unde, în urmă cu o luna, i-au fost facturați 12 metri cubi  de apă, în situația în care imobilul respectiv nu locuiește nimeni.

Am avut o surpriză neplăcută, pot spune,Noimebrie mi-a venit făcură de apă: consum 28 de metri cubi, contorul meu a înregistrat un consum de 15  metri. Întreb, cei aproape 13 metri cum au ajuns în factură dacă nu au fost consumăți? În luna Decembrie a acestui an au fost băgați din burtă alți vreo 18 metri cubi”, a mai adăugat o localnică din comună Țânțăreni .

Nu este exclus ca și celalalte comune Tismana,Brăneșți,Plopsoru,Bălteni,Filiași,Bradesti,Scaiesti ,Cotofeni ,Isalnita să consume pe hârtie mai multă apă decât în realitate.

Directorul Companiei de Apa Ion Ionescu, fost PSD actual PNL pare sa treaca nepasator peste aceste evenimente,este si consilier PNL in Consiliul Local Țânțăreni, sotia acestuia este si ea functionar in Primaria de la Țânțăreni,aceasta face slalom prin posturile din Primarie , pentru a ramane pe postul care i se potriveste , la sustinut si pe fiul sau sa obtina un post de conisiler ,dar din partea USR . Daca nu umflii facturile propriilor consateni , atunci pe ale cui sa le umfli ? Cu toata familia angajata pe banii statului, cum sa nu iti bati joc de consumatori?

Vom reveni cu noi detalii in perioada urmatoare .

.