Sfârşit groaznic pentru o româncă din Italia. Mihaela a fost ucisă cu o ferocitate ieşită din comun de iubitul italian. Bărbatul era gelos şi obişnuia să o ameninţe cu moartea. Sâmbătă, după o ceartă teribilă, auzită şi de vecini, şi-a pus în aplicare ameninţările şi a fugit. Poliţiştii au găsit-o pe Mihaela câteva zile mai târziu. Vă avertizez, urmează detalii cu puternic impact emoţional

Mihaela a fost găsită pe patul ei, îmbrăcată, fără viață. Fusese măcelărită cu cel puțin 30 de lovituri de cuțit, iar crima a fost descoperită abia când sora ei, din România, a dat alarma, îngrijorată deoarece nu o găsea. Trupul neînsuflețit al Mihaelei Kleics, o româncă în vârstă de 50 de ani, a fost găsit, ieri, de carabinieri la etajul al treilea al unei clădiri de pe Via della Musica din Quartu Sant’Elena, la periferia orașului Cagliari

Ea este românca ucisă în Cagliari: Mihaela a fost măcelărită cu 30 de lovituri de cuțit

Acuzat de crimă, partenerul ei, Sandro Sarais, în vârstă de 56 de ani din Sardinia, a fost arestat la câteva ore după ce a fost găsit cadavrul. Bărbatul se află în prezent sub pază la spitalul Brotzu din Cagliari: când militarii au ajuns la el, acesta a încercat să se sinucidă, tăindu-și gâtul și încheieturile mâinilor.

Carabinierii din Cagliari au început să-l caute imediat după ce au descoperit crima: interveniseră deja în trecut pentru unele certuri, iar victima depusese și o plângere oficială. Când au ajuns la casa de pe Via della Musica și au deschis ușa, au descoperit că locuința era în ordine, cu ușa intactă. Nu a fost găsită nicio urmă a bărbatului care locuia de câteva luni cu femeia de 50 de ani.

„Moarte anunțată, el tot strigat ‘Te omor!’“

Carabinierii fuseseră chemați de vecini în ultimele săptămâni, care erau îngrijorați de țipetele care veneau din apartamentul victimei. I-am auzit certându-se”, povestesc unii locatari ai clădirii: “El striga: “O să te omor, o să te omor”, în timp ce ea îl invita să plece. Este o moarte anunțată, cred vecinii. În trecut, a intervenit și ambulanța după certurile dintre Mihaela și partenerul ei, iar medicii au tratat-o pe femeie.

Sandro Sarais a fost localizat ieri după-amiază târziu. Se afla în mașina sa în zona rurală Castiadas, în apropierea unui pasaj suprateran, la aproximativ treizeci de kilometri de Cagliari. După tentativa de sinucidere, bărbatul a fost transportat la spital, unde este în prezent reținut de carabinieri în așteptarea audierii de către anchetatori.

Președintele Consiliului Regional, Michele Pais, și-a exprimat condoleanțele pentru cele întâmplate, de asemenea în numele întregii Adunări din Sardinia: “Încă o dată trebuie să plângem o victimă nevinovată ucisă de o mână criminală. Crima din Quartu amintește de morțile din Quartucciu și de violențele grave din Sennori, Tortolì și Cagliari. Astăzi este o altă zi tristă pentru insulă.

Italianul care a ucis-o pe Mihaela, românca măcelărită cu 35 de lovituri de cuțit, le arăta rudelor din România cum o va omorî: ”O s-o ucid într-o zi pe sora ta”