Nicu Fîciu ,presedintele eliminat din AUR Gorj , a reusit sa uneasca forţele patriotice din ţară pentru un nou proiect . ,, Nu vreau să mai aud de AUR , astăzi am fost contactat de cineva de la centru sa revin în partid , nici nu vreau sa mai aud de voi ”

,,Atâta timp cât am o echipa bine conturată sunt pregătit să merg mai departe ! Nu voi trăda cauza pentru care m-am implicat în politică !”

Se pare ca fostul coordonator al filialei AUR de la Gorj este mai susţinut acum ,de când a fost eliminat. Întâlnirea de astăzi cu simpatizanţii si foştii membrii de partid a fost un succes pentru Fîciu. La întâlnire fiind prezent si fostul secretar general AUR .

În organizaţiile judeţene AUR si-au făcut apariţia politicieni cu un istoric politic negativ şi deloc de uitat. Oamenii care au băgat partidul in Parlament ,eliminaţi pentru a face loc patrioţilor de carton pe care nu-i mai primeşte nimeni in nici-un partid din România, dar care sunt dotaţi financiar.

Se pare că George Simion a reuşit sa obţină ceea ce îşi dorea de la inceput . S-a folosit de cetăţenii cu adevărat patrioţi pentru a planta diferiţi oameni loiali de-ai săi prin funcţiile cheie din Parlamentul Romaniei . Liderul AUR odată la câteva luni arată cum îşi donează salariul de parlamentar , dar in schimb îşi teroriează subalternii sa facă donaţii la partid . ,,Pentru congres găsiţi persoane care să doneze 200-300Euro ” ,ne arată o convorbire telefonică între un membru AUR si Simion. Iubeşte donaţiile pentru partid . Ai bani ,hai la bere ! N-ai bani du-te vere !

Se pare ca patriotismul lui Simion este exact ca o reclamă proastă la Teleshopping , te uiţi cu scârbă la ea doar pentru că serialul tău preferat este în pauză publicitară.

Românii trec prin momente grele din cauza facturilor tot mai greu de achitat, preţurile la carburanţi au sărit în aer în ultima perioadă , dar liderul AUR are nevoie de bani pentru congres şi diferite necesităţi.

Dupa ultima apariţie a lui Simion si a lui Dămureanu la Gorj , Nicu Fîciu a fost eliminat din fruntea organizaţiei pentru că un membru al partidului a avut curajul sa le ceară socoteală privind sediul organizaţiei. Fîciu a primit rapid un raspuns din partea deputatului de Dolj , Ringo Dămureanu ,,Dacă-ţi trag una ,îţi bag telefonul pe gât”, ceea ce la determinat pe Fîciu sa înţeleagă că Dămureanu dă bine cu pumnul . Patriotic vorbind !

Nicu Fîciu a reusit sa uneasca forţele patriotice din ţară la Gorj. AUR plânge dupa Fîciu –

Cei mai mulţi dintre oamenii păstraţi pe funcţii in cadrul partidului nu au o reputaţie tocmai bună, important este să susţina financiar partidul că de combinaţii se ocupă Simion .

Distribuie dacă ţi-a plăcut acest articol

.