În urma articolului cu un puternic impact emoţional publicat de NAŢIONAL-INFO despre situaţia Ionelei , tânăra de 23 ani cu handicap ţinută în condiţii insalubre de către tatăl său ,am fost contactaţi.

Fostul preşedinte eliminat din AUR Gorj, Nicu Fîciu si avocatul Gelu Fumureanu au luat legătura cu redacţia noastră pentru a afla mai multe detalii despre acest caz . Cu toată transparenţa vă aducem la cunoştinţă că ei sunt singurii interesaţi de soarta Ionelei ,până acum.

,,Am mers acasă la Ion Andronache tatăl Ionelei împreună cu dl avocat Gelu Fumureanu ,dar nu a fost de găsit si ne-am indreptat spre Primăria comunei Dăneşti pentru a afla mai multe detalii despre starea Ionelei si pentru a cere autorităţilor sa ia măsuri . Am discutat cu primarul comunei despre situaţia dificilă a Ionelei. Ni s-a spus ca se cunoaşte situaţia si urmeaza ca luni 21.03.2022 o echipa din cadrul primăriei va depune toate eforturile sa intervină si să neutralizeze focarul de infecţie din locuinţa lui Ion Andronache . Primarul a promis ca va rezolva această situaţie cât mai urgent . Ne vom duce iar în data de 22.03.2022 să vedem daca intr-adevăr autoriăţile au intervenit ¨.

¸¸Am promis ca voi face tot posibilul pentru a ajuta toţi oamenii care se confrunta cu probleme , eu pentru asta am intrat in politică , tocmai de asta am fost eliminat din AUR fiindcă deranjam foarte mult diferiţi politicieni . Un lucru e sigur ,nu ma voi vinde , trăim într-o ţară unde sistemul nu te vrea daca pui piedici . Ma voi implica pentru fiecare în parte ,îi incurajez sa vină să discutăm , sunt deschis la orice provocare. Nu-mi voi trăda cauza şi oamenii, nu sunt adeptul jocurilor politice !¨

Nicu Fîciu este absolvent de Conservator, la secția Pedagogie. A lucrat acolo 3 ani de zile, după care a candidat ca director la acea instituție ,dar din păcate locul fusese deja asigurat altui candidat.

¸¸De atunci am inceput să realizez că trebuie să lupt cu un sistem putred ,acela a fost momentul când am decis că nu mai pot sta de deoparte¨

România are atăţia oameni competenţi si extrem de capabili , dar sunt ţinuţi în umbră. Avem nevoie de aceşti oameni sa scoată ţara la lumină!

In prezent Nicu Fîciu este susţinut de peste 20.000 de persoane la Gorj ,ceea ce îi oferă garantat un mandat de deputat de Gorj. Toţi simpatizanţii din AUR Gorj au rămas alături de el.

Nicu Fîciu si Gelu Fumureanu au sărit în ajutorul Ionelei .