Rapperul Dragoș Tudorache, mai cunoscut ca Dragonu AKA47, a discutat despre în cadrul podcastului „Aproximativ Discuții” de la Happy Fish TV despre situația politică și culturală din România de azi, informează R3Media.

„Înțelegerea greșită a credinței în Vest a născut cruciadele, inchiziția. Normal că Da Vinci și toți intelectualii s-au răsculat. Renașterea a născut Iluminismul, iluminismul a născut ateismul. Ateismul a născut comunismul, care a născut fascismul și cele două războaie mondiale.

Din comunism s-a născut neo-marxismul. Sunt o victimă a lui, sunt cenzurat la toate festivalurile. Și din neo-marxism s-a născut transumanismul”, a spus Tudorache.

„E foarte greu să fii creștin în România de azi. E un coșmar să fii creștin în România de azi, dacă ai 3-4 copii. E plin de burtoși și maneliști. Cel mai mare dușman al lumii actuale este confortul.

Noua tiranie va fi prin plăcere. Au încercat prin teroare, au eșuat. 1984-ul al lui Orwell a fost comunismul dialectic, când te împușcau pentru o glumă, acum e teroarea prin plăcere a lui Huxley (Brave new World)”, a mai adăugat DragonuAKA47.