Un stil de viata sanatos este esential pentru a face fata provocarilor zilnice cu care artistul se confrunta.

Tenorul George Dragomir a descoperit o nouă pasiune. Legumicultura un hobby, artistul dorește să mențină un stil de viață cât mai sănătos.

,, Trăim în timpuri grele, nimic sau aproape din ceea ce vedem pe rafturile din market-uri nu mai este sănătos. Consumăm fructe și legume modificate genetic și tratate cu tot felul de pesticide ,unele chiar interzise . Am discutat cu nutriționistul meu și mi-a recomandat un stil de viață cât mai sănătos în ceea ce privește alimentația. Păi și unde să iau eu fructe și legume BIO ? O perioada am cumpărat din piață de la țăranii noștri legume și fructe ,dar și acestea se găseau doar în sezon ,trebuind să revin la market pe timpul iernii. Am hotărât sa  îmi fac un solar la mine acasă, să mă pot bucură de fructe și legume proaspete și sănătoase . Mă simt mult mai enegic , încerc să duc un stil de viață cât se poate de sănătos , fac sport în timpul liber ,chiar dacă acesta este de scurtă durata.Este destul de dificil să ai o recolta BIO bogată , pentru că plantele trebuie să fie crescute în totalitate natural , nefiind permisă folosirea substanțelor sau îngrășămintelor chimice. Acum am înțeles de ce produsele BIO din market-uri sunt atât de scumpe . Sunt foarte greu de crescut ! Dar merită!! Mi-am făcut prieteni cu pasiuni comune, unul dintre acest fiind coordonatorul local AUR , Cristian Negrea din Comună Tantareni Gorj , am avut foarte multe de învățat de la el în ceea ce privește legumicultura BIO.”, a relatat artistul pentru redacția Național-INFO

George Dragomir ,in prezent este profesor de canto si educatie muzicala ,a scos pe piața muzicală din România mai multe discuri în care își prezintă creația prin interpretii săi,dar și în calitate de cantautor.A pregătit din 2010 până în prezent mai mulți elevi din care unii deja sunt interpreți profesioniști.În perioada 2014-prezent a compus multe lucrări muzicale care au fost prezentate de către interpreții si elevii săi la mai multe festivaluri și concursuri de profil unde aceste piese au obținut numeroase premii(CCA. 300).În perioada 2014-prezent George Dragomir are o prodicioasă activitate ca profesor,compozitor,dar și de membru în comisiile de specialitate a concursurilor de profil.Din activitatea sa ca interpret se remarcă prezențele sale pe scena Ateneului Român,Sala Radio,Filarmonica din Brașov,Foaierul Operei Naționale București,dar și turneele în:Franța,Anglia,Germania etc. Îmi aduc aminte cu drag de stagiunea culturală “Bucuriile Sufletului” pe care a inițiat-o în perioada 2007-2011,organizând în București și țară recitaluri,concerte,serate culturale,simpozioane,ca manager cultural independent.În propria sa stagiune au participat atât tineri artiști în formare cât și artiști și instrumentiști profesioniști de la teatrele de operă și operetă din țară. A prezentat ca interpret la secțiunea de creație a celui mai mare concurs de romanțe din țară în 2019 și 2020 câte o piesă semnată de către compozitorul,muzicianul Petre Marcel Vârlan. George Dragomir este licențiat în muzică și a participat la mai multe cursuri de perfecționare și măiestrie vocală fiind apreciat de către:Eduard Tumagian,Corneliu Fanateanu,Marina Krilovoci,Mihaela Buhaiciuc,Koichiro Kanno,Liliana Bizineche etc. Ca interpret și artist liric,George Dragomir a interpret mai multe roluri de operă alături de fundația tinerilor muzicieni,dar și operă în concert,prezențe în recitaluri în cadrul fundației “Remember Enescu” în perioada 2006-2014.