Vremea urata pune stapanire pe toata tara. Meteorologii avertizeaza miercuri, 14 aprilie, ca trebuie sa ne asteptam la ploi si vant puternic. De asemenea, si temperaturile vor fi foarte scazute.

O avertizare meteo de vreme rea este in vigoare de marti, ora 16:00, Duminica dimineata la ora 10:00. Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca in acest interval se vor semnala precipitatii moderate cantitativ, intensificari ale vantului

Astazi, vremea va fi în general închisa. Temporar vor fi precipitaţii local în sud-est şi pe arii mai restrânse în nord şi centru Vor fi precipitaţii mai ales sub formã de ninsoare la munte şi mixte în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificari în sud-est şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 şi 7 grade, cu cele mai ridicate valori în Oltenia, unde cerul va fi variabil pe parcursul zilei.***

In Bucuresti, cerul va avea înnorari şi în orele amiezii vor fi condiţii pentru ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maxima va fi de 5…6 grade.***

La munte, vremea va fi predominant închisa şi se vor semnala precipitaţii mai ales sub forma de ninsoare, izolat ziua şi pe arii extinse în a doua parte a intervalului. Vântul va avea intensificari, cu viteze mai mari noaptea în Carpaţii Meridionali şi de Curbura, unde la altitudini mari rafalele vor depaşi 85…95 km/h, iar ninsoarea va fi viscolita. Valorile termice nu vor avea variaţii semnificative faţa de ziua precedenta. 

Prognoza meteo în săptămâna 27.12.2021 – 03.01.2022
Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele nordice.

Regimul pluviometric va fi excedentar în jumătatea sudică a țării, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Prognoza meteo în săptămâna 03.01.2022 – 10.01.2022
Mediile valorilor termice se vor situa sub cele specifice acestei săptămâni, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor avea o tendință excedentară în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sudice.

Vreme urata in toata tara. La ce sa ne asteptam in urmatoarea perioada